BUITENGEBIED SALLAND KRIJGT GLASVEZEL!!!

Het is gelukt. Na vijf jaar van eendrachtige samenwerking met Plaatselijk Belangen, LTO, gemeente, provincie en vele, vele vrijwilligers heeft ruim 62% van de inwoners van het buitengebied van Salland zich aangemeld voor een glasvezelaansluiting. Een geweldig resultaat waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.

We krijgen snelinternet.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen om ‘de schop in de grond te zetten’, waarna de komende maanden heel Salland ‘op de schop’ gaat. De werkzaamheden starten in de buurt van Mariënheem om vervolgens langs de noordkant van Salland af te buigen en richting Zuid te gaan. Afhankelijk van de wintermaanden zal naar verwachting rond de zomer/herfst heel Salland verglaasd zijn.

Als bestuur van SallandGlas hebben we vastgesteld dat hiermee ons doel bereikt is. Met een voldaan gevoel zullen we de komende weken de laatste ontwikkelingen volgen, en zodra de graafwerkzaamheden daadwerkelijk begonnen zijn, de Stichting SallandGlas opheffen.

Heeft u nog vragen over de aanleg, of uw persoonlijke situatie dan adviseren we u deze per mail te stellen via info@glasvezelbuitenaf.nl 

Tot slot willen we iedereen oprecht danken voor de samenwerking. Het platteland van Salland heeft laten zien waartoe ze in staat is, en dat is een compliment aan iedereen die daartoe het bijgedragen!

Het bestuur van SallandGlas,

Hennie Lammers, Hans Lagcher, Ben Nijboer, Carla Fransen en Paul Disselhorst

SallandGlas. Vóór glasvezel in het buitengebied van Salland